top of page

Ontdek de wimperextensions voor jou

We zijn verheugd om aan te kondigen dat je vanaf nu online jouw wimperextensions kunt boeken. Charlotte, de eigenaar en specialist, heeft verschillende opleidingen gevolgd om de beste technieken te beheersen. Laten we ontdekken welke stijl het beste bij jou past!

 

Wat zijn One by One Wimperextensions?

One by One wimperextensions zijn de meest natuurlijke optie. Bij deze techniek wordt één enkele wimperextension op elke natuurlijke wimper geplaatst. Dit zorgt voor een subtiele en elegante look die perfect is voor dagelijks gebruik.


Voordelen van One by One:

-       Natuurlijke uitstraling

-       Geschikt voor dagelijkse make-up looks

-       Minder onderhoud nodig

-       Ideaal voor mensen met al van nature lange wimpers


Voor wie is One by One geschikt?

Als je op zoek bent naar een klassieke en natuurlijke look, zijn One by One wimperextensions de perfecte keuze. Deze techniek benadrukt je natuurlijke schoonheid zonder te overdrijven.


Wat zijn Hybride Wimperextensions?

Hybride wimperextensions zijn een mix van One by One en Volume wimperextensions. Deze techniek combineert de natuurlijke look van One by One met de vollere, meer dramatische look van volume extensions. Het resultaat is een veelzijdige en textuurrijke wimperlijn.


Voordelen van Hybride:

-       Volumineuzer dan One by One, maar natuurlijker dan Russian Volume

-       Flexibel en geschikt voor diverse looks

-       Voeg textuur en diepte toe aan je wimpers


Voor wie zijn Hybride Wimperextensions geschikt?

Hybride wimperextensions zijn ideaal voor degenen die meer volume willen dan wat One by One biedt, maar zonder de intensiteit van Russian Volume. Deze stijl is perfect voor speciale gelegenheden en dagelijkse glam looks.


Wat zijn Russian Volume Wimperextensions?

Russian Volume wimperextensions, ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd, zijn ontworpen om maximale volheid en drama te geven. Bij deze techniek worden meerdere ultrafijne wimperextensions aan elke natuurlijke wimper bevestigd, wat resulteert in een zeer volle en pluizige uitstraling.


Voordelen van Russian Volume:

-       Extreem vol en dramatisch

-       Geschikt voor speciale gelegenheden en opvallende looks

-       Creëert een weelderige en glamoureuze wimperlijn


Voor wie zijn Russian Volume Wimperextensions geschikt?

Als je op zoek bent naar een dramatische, opvallende look die echt de aandacht trekt, dan zijn Russian Volume wimperextensions de beste keuze. Ze zijn ideaal voor bruiloften, fotoshoots en andere speciale evenementen.


Of je nu gaat voor de natuurlijke schoonheid van One by One, de veelzijdigheid van Hybride, of de dramatische flair van Russian Volume, Charlotte staat klaar om je wimpers om te toveren.


Bezoek onze website en boek jouw behandeling vandaag nog online.0 opmerkingen

Comments


bottom of page