top of page

Mijn Opleiding bij Tanya Savchenko Nails

Welkom bij mijn tweede blog voor Blossoms Beauty! Deze keer wil ik jullie graag meenemen naar mijn recente opleiding in Zoetermeer bij Tanya Savchenko Nails. Het waren twee intensieve dagen, maar oh wat heb ik veel geleerd en genoten!


Ik had het voorrecht om training te krijgen van Anastasia Pankratova, een gerenommeerde educator van de Juliya Zvarich Nails Group. Anastasia kwam speciaal vanuit Polen naar Nederland om haar kennis met ons te delen. Het was een geweldige kans om van een van de besten in het vak te leren!


Upperforms & Modeling French, Square en Oval

 

Tijdens de opleiding heb ik me verdiept in verschillende technieken, zoals upperforms en modeling french, zowel in de vormen square als oval. Deze methodes vragen om precisie en vakmanschap, en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik nu de vaardigheden heb om deze technieken toe te passen.

Het niveau van de opleiding in Oost-Europa is ontzettend hoog en niet te vergelijken met België. Het is inspirerend om te zien hoezeer men daar streeft naar perfectie en innovatie in het nageldesign.


Taalbarrière? Geen Probleem!


De opleiding werd gegeven in het Russisch, maar gelukkig zorgde Tanya voor een naadloze vertaling naar het Nederlands. Dit maakte het mogelijk om de lessen volledig te begrijpen en de technieken tot in de puntjes te beheersen.


Klaar voor Perfecte Russian Nails


Ik ben nu volledig voorbereid om jullie te voorzien van extra goede nagels en een nog betere manicure. Mocht je geïnteresseerd zijn in de prachtige Russian style French nails, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Deze set nagels vraagt wel om wat extra tijd – reken op ongeveer drie uur – maar het resultaat mag er zeker zijn! De voorbereiding en het werk dat erin zit, maken het eindresultaat meer dan waard.

Neem vooral een kijkje naar deze foto's van mijn werk tijdens de opleiding. De perfectie en elegantie van Russian Nails die 3 à 4 weken meegaan zijn adembenemend. Bij Blossoms Beauty staan we voor high-end kwaliteit, een persoonlijke aanpak van jouw wensen. Ik kan niet wachten om jullie nieuwe, prachtige nagels te bezorgen!
Tot snel in de salon!


Met liefde,

Charlotte

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page