top of page

Blossoms Beauty verhuist! Ontdek vanaf september het nieuwe salon in Stadscentrum van Aarschot.

Lieve klanten,


Ik ben ontzettend enthousiast om groot nieuws met jullie mee te delen!

Dankzij jullie voortdurende steun en de groeiende vraag naar onze behandelingen, is Blossoms Beauty in een stroomversnelling geraakt.

Onze huidige locatie is best snel te klein geworden om aan alle wensen en behoeften te voldoen.

Daarom heb ik besloten om een stap vooruit te zetten en te verhuizen naar een ruimere en moderne locatie in het hart van Aarschot.


Nieuw salon, nieuwe mogelijkheden


Vanaf 1 september zijn jullie van harte welkom in ons gloednieuwe salon aan de Diestsestraat 14 in Aarschot.

Met een royale oppervlakte biedt ons nieuwe pand alles wat we nodig hebben om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het salon is verdeeld in een comfortabele wachtruimte en drie aparte behandelruimtes, zodat jullie in alle rust en privacy van jullie behandeling kunnen genieten.


Handige locatie en gratis parkeren


Onze nieuwe locatie bevindt zich in het stadscentrum, op een steenworp afstand van de ruime en gratis parkeergelegenheid bij Demervallei. Dit betekent dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over parkeerproblemen en ontspannen naar jullie afspraak kunnen komen.


Nieuwe behandeling: spraytan


Naast onze vertrouwde behandelingen, ben ik verheugd om nog een nieuwe behandeling aan te kondigen: Spraytan!

Deze behandeling is perfect voor iedereen die snel een mooie, egale bruine teint wil zonder schadelijke UV-straling. Ideaal voor een speciale gelegenheid of gewoon om je goed te voelen in je eigen huid.Vanaf 1 september vinden alle behandelingen plaats op ons nieuwe adres: Diestsestraat 14, Aarschot.


Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen in dit prachtige nieuwe pand en samen met jullie deze spannende nieuwe fase voor Blossoms Beauty te beleven.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen. Tot snel in ons nieuwe salon!


Liefs,

Charlotte0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page