top of page
marmeren

Charlotte

Welkom, super leuk dat je jouw weg hebt gevonden naar Blossoms Beauty.

Ontmoet Charlotte, een gedreven onderneemster en de creatieve geest achter Blossoms Beauty. Op slechts 31-jarige leeftijd staat ze op het punt haar droom te verwezenlijken door haar eigen salon te openen in april 2024. Al sinds 2015 is Charlotte gepassioneerd bezig met nagelverzorging. Opgegroeid als enig kind van 2 ondernemende ouders ontwikkelde ze zo niet alleen haar vaardigheden, maar ook haar liefde voor onafhankelijkheid en ondernemerschap.

Naast haar toewijding aan Blossoms Beauty, deelt Charlotte haar leven met een charmante Franse bulldog genaamd César, die haar constant inspireert met zijn speelse energie. Buiten het salon is Charlotte een liefhebber van paarden, genietend van rustgevende ritten door de natuur om haar geest te verfrissen en nieuwe inspiratie op te doen.

Wat Charlotte onderscheidt, is haar streven naar kwaliteit en vernieuwing. Ze streeft altijd naar het leveren van de hoogste standaard van service en producten aan haar klanten, terwijl ze tegelijkertijd een oog houdt voor nieuwe trends en technieken om haar vakmanschap voortdurend te verbeteren. Met haar ongeëvenaarde passie, doorzettingsvermogen en liefde voor haar vak, belooft Charlotte's Blossoms Beauty een oase van schoonheid en zelfzorg te worden voor iedereen die binnenstapt.

 

Charlotte - zaakvoerder
bottom of page