top of page

Brows

Browlamination met Airbrush tinting

Browlamination met Airbrush incl verzorging

Browlamination is de perfecte behandeling voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil creëren of een liftend effect rond de ogen wenst. Bij deze techniek worden de wenkbrauwhaartjes met liftproducten schuin naar boven geplaatst, waardoor de ogen meer open lijken.

Met de nieuwe airbrush-techniek wordt een superzacht en natuurlijk resultaat gecreëerd, dat beter op de huid pakt en een langer tattoo-effect geeft.

 

Wat is het grote verschil? Bij zowel een brow treatment als een hybrid brow treatment worden de wenkbrauwhaartjes en de huid geverfd, wat zorgt voor een strak en opgevuld resultaat. De lift blijft 4-6 weken zichtbaar.

Kostprijs €90,-

Browlamination met tinting incl verzorging

Browlamination is de ideale behandeling voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil creëren of een liftend effect rond de ogen wenst. Bij deze techniek worden de wenkbrauwhaartjes met liftproducten schuin naar boven geplaatst, waardoor de ogen meer open lijken.

Daarnaast worden de haartjes gekleurd met hybrid verf, wat zorgt voor een langdurig en vol resultaat. De lift blijft 4-6 weken zichtbaar. Na de behandeling worden de wenkbrauwen in vorm gebracht en gewaxt voor een perfecte afwerking.

Kostprijs €75,-

Browlamination zonder kleuring incl verzorging

Browlamination is de ideale behandeling voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil creëren of een liftend effect rond de ogen wenst. Bij deze techniek worden de wenkbrauwhaartjes met liftproducten schuin naar boven geplaatst, waardoor de ogen meer open lijken.

 

De lift blijft 4-6 weken zichtbaar. Na de behandeling worden de wenkbrauwen in vorm gebracht en gewaxt voor een perfecte afwerking.

Kostprijs €55,-

Brow Tinting/hybride of Airbrush  & shaping

Tijdens deze behandeling kleuren we de wenkbrauwhaartjes en de huid in de gewenste tint. Samen bespreken we jouw wensen en op basis daarvan kiezen we de beste technieken en producten. We gebruiken verschillende technieken, zoals Hybrid of Tinting, om de wenkbrauwen in de perfecte vorm te brengen. De haartjes worden verwijderd met wax en/of een pincet.

 

Deze behandeling kan ook met airbrush uitgevoerd worden. De nieuwe airbrush-techniek creëert een superzacht en natuurlijk resultaat dat beter op de huid pakt en een langer tattoo-effect geeft.

 

Bij beide behandelingen worden de wenkbrauwhaartjes en de huid geverfd, wat zorgt voor een strak en opgevuld resultaat. 

Kostprijs Hybride/tinting €45,-

Kostprijs Airbrush €60,-

Classic Browshaping

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen in vorm gebracht voor een perfect gestylede look.

Deze behandeling is ook ideaal voor mannen.

Kostprijs €20,-

Combo: lashlift + browlift

Versterk je look met onze combinatiebehandeling van lashlift en brow lamination. We liften je wimpers voor een langdurige krul en voegen volume toe, terwijl we je wenkbrauwen lamineren voor een vollere, perfect gestylede look. Het resultaat is een frisse, natuurlijke uitstraling zonder dagelijkse moeite.

Kostprijs €120,-

Let op: kom zonder make-up rondom de ogen.

Er wordt steeds op afspraak gewerkt om de kwaliteit te kunnen garanderen.

bottom of page